Барселона готова да съдейства на Арсенал с отърваването от непокорния Обамеянг?


Барселона готова да съдейства на Арсенал с отърваването от непокорния Обамеянг?
Снимка: Getty Images

1554 0

От Барселона са готови да приютят нападателя на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг, който е в незавидно положение в настоящия си клуб. Заради дисциплинарни нарушения габонецът беше изваден от групата за предстоящия мач на "артилеристите" срещу Уест Хем и капитанската лента му бе отнета.

Мениджърът на Арсенал Микел Артета заяви, че не може да каже кога 32-годишният нападател ще се върне в игра за тима и не изключи раздялата с него още през януари. Според "The Independent" каталунците са готови да "услужат" на английския гранд, тъй като самите те са в търсене на нападател.

Освен към Обамеянг, Барселона проявява интерес към друг нападател от Висшата лига - Единсон Кавани от Манчестър Юнайтед. Проблемът за габонеца е, че той не иска да си намалява заплатата. В Арсенал той получава около 230-250 000 паунда на седмица, което стеснява кръга от клубове, можещи да си го позволят. Но дали Ла Лига е подходяща за Обамеянг и ще се справи ли той там - четете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички