Барселона - Бетис по ТВ: Къде да гледаме срещата от Ла Лига?


Барселона - Бетис по ТВ: Къде да гледаме срещата от Ла Лига?
Снимка: GettyImages

1729 0

Барселона ще приеме Бетис в мач от петия кръг на испанската Ла Лига на своя "Монжуик". Шампионът ще има за цел да грабне трите точки пред собствена публика, но момчетата на Мануел Пелегрини не трябва да бъдат подценявани.

Каталунците се намират на третата позиция с актив от 10 точки и изостават с 2 от лидера Реал Мадрид. В последната си среща възпитаниците на Шави се разправиха с Осасуна, побеждавайки с 2:1.

От другата страна, Бетис е осми във временното класиране. Отборът е с актив от две победи, равенство и загуба - с актив от 7 пункта. Хората на Пелегрини успяха да победят Райо Валекано с минималното 1:0 в последния кръг от Ла Лига.

През изминалия сезон в испанския елит Барселона нямаше никакъв проблем срещу Бетис. Каталунците разгромиха с 4:0 своя съперник на "Камп Ноу", а като гост "блаугранас" отново се наложиха с 2:1.

Къде да гледаме Барселона - Бетис по ТВ?

Срещата е с начален час 22:00 часа (българско време). Тя ще бъде предавана пряко в ефира на MAX Sport 4. Разбира се, Вие ще може да проследите сблъсъка между Барселона и Бетис НА ЖИВО със SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички