Барселона - Атлетико (Мадрид) по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Ла Лига?


Барселона - Атлетико (Мадрид) по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Ла Лига?
Снимка: Getty Images

2785 0

Разликата между Барселона и Реал Мадрид на върха е 8 точка, а днес каталунците ще имат тежка задача, изправяйки се срещу Атлетико (Мадрид). Двубоят е на "Камп Ноу" от 17:15 часа.

През този сезон Барса "открадна" запазената марка на "дюшекчиите" от победи с 1:0. Дори каталунците имат 9 такива успеха, докато Атлетико са със 7. Това днес е без значение, тъй като и двата тима ще търсят 3-те точки.Двубоя между Барселона и Атлетико (Мадрид) ще може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

В групата за Барселона се завърнаха Педри и Френки де Йонг, които се възстановяваха от контузии. Срещата със сигурност ще пропуснат Андреас Кристенсен, Усман Дембеле и Сержи Роберто.

Най-голямата изненада е присъствието на 15-годишния Ламине Ямал, който е роден на 13-ти юли, 2007 г., но развитието във футболните му качества е толкова сериозно, че през есента дебютира за испанския национален отбор до 19 години.

Атлетико е на трето място с 60 точки, което е с 5 по-малко от втория Реал.   "Този тим на Барселона ми харесва. Това е различен стил. Мисля, че напредват и правят страхотен сезон, каза Симеоне преди двубоя. - Подобриха защитата си, благодарение на качествата на техните играчи, както и благодарение на работата на Шави", заяви Диего Симеоне преди двубоя, като допълни, че и неговият отбор се развива доста добре. Срещата ще бъде предавана пряко по Max Sport 4.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички