Барселона - Атлетик Билбао по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Ла Лига?


Барселона - Атлетик Билбао по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Ла Лига?
Снимка: Getty Images

2677 0

Барселона ще търси нова победа в Ла Лига, а на пътя ѝ се изправя амбициозният тим на Атлетик Билбао. Двата отбора излизат на "Камп Ноу" в битка от 11-ия кръг на Ла Лига в 22:00 ч. българско време.

Горчивият привкус от тежкото поражение от вечния съперник Реал Мадрид с 1:3 все още стои в устата на каталунците. Въпреки това, те се върнаха на победния път още в следващия кръг, побеждавайки безапелационно с 3:0 Виляреал. Сега, възпитаниците на Шави ще търсят нов успех, с който да приближат "летящия" "кралски клуб".

Коя телевизия ще излъчи дербито между Барса и Билбао?

Атлетик от своя страна оставя много добри впечатления с началото на новата кампания. "Лъвовете" стартираха сезона на много високо ниво, но в последните 3 срещи буксуват, записвайки 2 равенства и 1 загуба. Все пак, при най-добрия сценарий за тях (победа срещу Барселона и загуби на Бетис и Атлетико Мадрид), "червено-белите" могат да се изкачат до 4-ата позиция в таблицата.

Двубоят Барселона - Атлетик Билбао ще бъде предаван пряко по "Max Sport 4". Можете да го проследите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички