Барса ще трябва да избере една измежду двете си трансферни цели


Барса ще трябва да избере една измежду двете си трансферни цели
Снимка: Getty Images/Gulliver

4095 0

Барселона ще трябва да избира между Неймар и Лаутаро Мартинес през това лято. ‘ESPN’ съобщава, че клубът ще трябва да обмисли сериозно трансферните си планове заради финансовия ефект от пандемията от коронавирус.

Купуването и на двамата футболисти ще бъде сериозен риск от страна на каталунците и най-вероятно те ще имат възможността да си позволят само един от тях. За момента Неймар изглежда като предпочитаната опция. Каталунците не успяха да стигнат до сделка с Пари Сен Жермен миналото лято и ще се пробват отново в края на сезона. Президентът на клуба Хосеп Мария Бартомеу настоява за привличането на Неймар преди изтичането на мандата му през 2021-ва година.

Въпреки това, част от водещите фигури в ръководството на Барселона предпочитат нападателят на Интер Лаутаро Мартинес. Те смятат, че аржентинецът е по-нужен на каталунския клуб, тъй като може да бъде дългосрочен заместник на Луис Суарес, който ще навърши 33 години през месец юли. Мартинес е едва на 22 и също така е 6 години по-млад от Неймар. А ето как Интер е приел първата оферта на Барса за Лаутаро Мартинес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички