Барса с отчаян ход - хвърля 100 милиона паунда за приятели на Неймар


Барса с отчаян ход - хвърля 100 милиона паунда за приятели на Неймар
Снимка: Guliver/GettyImages

5357 0

Ръководството на Барселона няма да щади средства в опита си да задържи Неймар на "Камп Ноу". След като за пореден ден няма ясна индикация от страна на нападателя, че ще остане в отбора, "Mundo deportivo" информира, че каталунците ще се опитат да привлекат двама от приятелите му - Коутиньо и Паулиньо.

Операцията обаче няма да излезе никак евтина на шефовете на каталунците, които не искат да плащат сериозни трансферни суми заради реконструкцията на "Камп Ноу". Въпреки това Хосеп Мария Бартомеу и компания ще направят всичко по силите си, за да вземат плеймейкъра на Барселона и играещия в Китай бразилски национал.

Сделката за Коу изглежда много сложна, тъй като от Ливърпул искат 80 милиона паунда и двама играчи на каталунците - претенции, които Барселона няма как да изпълни засега. Паулиньо изглежда като по-изпълнима цел, но китайският му клуб иска 30 милиона паунда и дори обеща да сезира ФИФА заради постоянните оферти на Барселона.

Испанският гранд прави всичко по силите си, за да задържи Неймар, който има готова оферта от ПСЖ, която чака неговия подпис. Смята се, че парижани вече са депозирали и трансферна сума на стойност 222 милиона евро - клаузата за разтрогване на договора на бразилския ас.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички