Барса и Челси продължават надлъгването за Обамеянг, но времето им изтича


Барса и Челси продължават надлъгването за Обамеянг, но времето им изтича
Снимка: Getty Images

1260 0

Европейските грандове Челси и Барселона продължават да се надлъгват в преговорите за трансфер на нападателя Пиер-Емерик Обамеянг. Трансферното гуру Фабрицио Романо внесе яснота за ситуацията около трансферната сага, която поне за момента е без сериозно развитие.

Според Романо и Челси, и Барселона подхождат стратегически в преговорите и държат на своите искания, а тяхната упоритост на този етап проваля трансфера. Основното разминаване между двата лагера идва в това, че каталунците искат твърде много пари за Оба-Оба.

Позитивното е, че разговорите между двете ръководства продължават и се търси консенсус за реализирането на трансфера. Челси иска да сключи в сделката за Обамеянг своя играч Маркос Алонсо, който е желан от Барса. Каталунците обаче искат двете сделки да са отделни.

Челси и Барселона обаче нямат много време на разположение, тъй като трансферният прозорец затваря след няколко дни. Преди дни се появиха информации, че Челси изкушава Обамеянг с драстично по-висока заплата от тази в Барселона (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички