ВИДЕО: Томас Мюлер очаква с нетърпение своя приятел: Г-н Леванголски, ще се видим скоро


ВИДЕО: Томас Мюлер очаква с нетърпение своя приятел: Г-н Леванголски, ще се видим скоро
Снимка: GettyImages

2177 0

Отборите в Шампионска лига научиха своите съперници от груповата фаза на надпреварата. Феновете на най-големия клубен турнир в света се радват на интересен жребий, като безспорно една от най-вълнуващите групи е C, където за място в следващия кръг ще спорят Барселона, Байерн Мюнхен, Интер и Виктория Пилзен.

Новата суперзвезда на каталунците - Роберт Левандовски, ще се завърне в бившия си клуб от Германия. Още с изясняването на четворките, най-близкият човек до поляка в Байерн - бившият му съотборник Томас Мюлер, заяви, че очаква с нетърпение своя приятел.

"Какъв прекрасен жребий за всички фенове на футбола! Г-н Леванголски, ще се видим скоро в Мюнхен. Да действаме! Нека "взривим" сезона в Шампионска лига! Хайде в Бавария", каза 32-годишният нападател чрез видео в своя "Инстаграм" профил.

"Страхотно е, че ще срещнем Барселона с Роберт Левандовски. За мен групата е страхотна, със страхотни отбори. Това ще бъдат незабравими вечери за футболните фенове в Шампионска лига. Ние обаче трябва да си напишем домашното, за да стигнем до осминафиналите", допълни още той пред клубния уебсайт на баварците.

Ето кой футболист на "лос кулес" може да привлече германският клуб

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички