Много викане и обиди: Шави решил проблем в Барселона в стил "старата школа"


Много викане и обиди: Шави решил проблем в Барселона в стил "старата школа"
Снимка: GettyImages

1082 0

Испанските медии съобщиха, че треньорът на Барселона Шави е бил изключително ядосан на играчите си и е буйствал в съблекалнята на полувремето на мача срещу Алмерия, при победата с 3:2 на 20 декември (сряда).

Строг, но справедлив Шави

Още: Голът на Ламин Ямал за Барселона, който напомни за "златните" години на Лионел Меси (ВИДЕО)

Информацията гласи, че той дори е обиждал футболистите си. Веднага след това мениджърът на каталуцните потвърди, че е говорил с тях на висок глас, но казва, че играчите са приели това като нормално и вярва, че са обединени като семейство.

"Викове? Напрежението е нормално, съблекалня е. Просто повиших тон, нищо повече. Играчите реагираха много добре, в съблекалнята сме един отбор, едно голямо семейство. Те са професионалисти и много разбрани и реагираха през второто полувреме подобаващо", споделя Шави.

Мнозина вярват, че футболистите на испанския гранд са се нуждаели от подобно "побутване". Преди успеха над Алмерия "блаугранас" беше в серия от 3 мача без победа във всички турнири. Каталунците не започнаха сезона подобаващо и изостават от лидера Жирона в Ла Лига. За капак на всичко Барселона приключи 2023-а година с поражение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички