Атлетико Мадрид загуби гостуването си на Атлетик Билбао, титлата се изплъзва (ВИДЕО)


Атлетико Мадрид загуби гостуването си на Атлетик Билбао, титлата се изплъзва (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3135 0

Атлетик Билбао победи Атлетико Мадрид с 2:1 в отложен мач от 32-ия кръг на испанската Ла Лига! Домакините поведоха още в началото на мача, но тимът на Чоло Симеоне си помисли, че е достигнал поне до равенството в 77-ата минута, преди Иниго Мартинес да сложи край на спора и да спечели трите точки за своя отбор в самия край на мача.

В 8-ата минута на мача Беренгер изведе Атлетик Билбао напред в резултата. До края на полувремето и двата отбора изпуснаха изгодни ситуации за гол. 

През втората част Унай Лопес парираше всеки опит на "дюшекчиите" да се върнат в мача, но в 77-ата минута и той бе безпомощен, когато Стефан Савич засече центриране от корнер с глава и възстанови равенството в срещата! Само десет минути по-късно обаче, Иниго Мартинес повтори изпълнението на Савич и донесе трите точки за Атлетик Билбао. 

Така Атлетико Мадрид не успя отново да се откъсне начело в класирането в Ла Лига и остана с актив от 73 точки. Барселона има мач по-малко и ако го спечели, то каталунците ще изместят Атлети от първото място още преди да е дошъл директният мач между двата отбора! Реал Мадрид също е в борбата за титлата в Ла Лига, тъй като, както и Барса, вече е само на 2 точки от лидера. Атлетик Билбао пък е 10-ти с актив от 40 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички