Атлетико Мадрид - Реал Мадрид по ТВ: Къде да гледаме дербито от Ла Лига?


Атлетико Мадрид - Реал Мадрид по ТВ: Къде да гледаме дербито от Ла Лига?
Снимка: Getty Images

3112 0

Испанският колос Реал Мадрид започна безупречно този сезон въпреки тежките контузии. "Кралския клуб" е единственият с пълен актив точки в испанската Ла Лига след пет от пет победи, а преди дни започна и в Шампионска лига с успех.

Перфектният им актив в испанския шампионат обаче е заплашен, тъй като в мач от шестия кръг ще трябва да премери сили с лютия градски съперник Атлетико Мадрид. И то на "Уанда Метрополитано".

Футболистите на Диего Симеоне обаче далеч не са в най-добрата си форма. Преди около седмица допуснаха шокиращо поражение срещу намиращия се в криза Валенсия, и то с категоричното 0:3. Преди дни пък не успяха да победят и Лацио в Шампионска лига (1:1).

Два поредни мача между тези съперници във всички турнири завършват при равенство 1:1 в редовното време (единият е за Купата, където Реал печели след продължения и 3:1). В първенството обаче Атлетико има само 1 победа в последните 14 мача срещу "кралския клуб" (6 победи за Реал и 7 равенства в останалите срещи).

Все пак футболистите на Диего Симеоне вкарват средно по две попадения в мач в последните си 11 сблъсъка срещу отбори от столицата Мадрид. Ще бъде любопитно и как ще се справи Джуд Белингам в първия си мач срещу този съперник.

Къде да гледаме Атлетико Мадрид срещу Реал Мадрид?

Двата отбора се изправят един срещу друг на "Уанда Метрополитано" в 22:00 часа българско време. Мачът ще бъде излъчен пряко по "Макс спорт 4", като освен това ще можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички