Атлетико (Мадрид) предлага нов контракт на Диего Симеоне, не вижда по-добър вариант


Атлетико (Мадрид) предлага нов контракт на Диего Симеоне, не вижда по-добър вариант
Снимка: Getty Images/Guliver

764 0

Атлетико (Мадрид) възнамерява да продължи контракта на треньор Диего Симеоне, съобщи Marca. Столичният клуб работи върху предложението вече няколко седмици.

В Атлетико се доверят напълно на Симеоне и са уверени, че по-добър кандидат за този пост няма. Действащото споразумение на аржентинеца с "дюшекчиите" е до 2022 г.

Футболните цели на клуба очевидно ще бъдат обсъдени в преговорите, както и икономическата страна на сделката, като в момента Симеоне е един от най-добре платените треньори на планетата. Наталия Симеоне, неговата сестра и агент, ще отговаря за преговорите, както и при предишните подновявания.

Симеоне оглави Атлетико през 2001 г. Под ръководството на специалиста мадридчани станаха шампиони на Испания (сезон 2013/2014), носители на Купата на страната (сезон 2012/2013) и Суперкупата (2012, 2018), победители в Лига Европа (сезон и 2011/2012, 2017/2018) и Суперкупата на УЕФА. Атлетико в момента е лидер в Ла Лига с 29 точки от 12 мача. По-рано пък стана известно, че от Атлетико са опитали да си върнат Гризман - ето подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички