Атлетико Мадрид измъкна ценна победа в Памплона, Облак направи чудеса от храброст (ВИДЕО)


Атлетико Мадрид измъкна ценна победа в Памплона, Облак направи чудеса от храброст (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

969 0

Атлетико Мадрид измъкна трудна победа с 1:0 при гостуването си на Осасуна в среща от 19-ия кръг на Ла Лига. Двата тима изиграха много здрав мач на стадиона в Памплона, след който „дюшекчиите“ грабнаха трите точки срещу коравия си съперник.

В герой за мадридчани се превърна Саул Нигес, който заби скъпоценното попадение в 74-ата минута.  Успехът затвърди Атлети на Топ 4. Хората на Чоло Симеоне са на заветното четвърто място с актив от 34 точки. Осасуна остава на седмата позиция с 28 пункта.

Двубоят на „Естадио Ел Садар“ протече много динамично с положения и пред двете врати. Домакините нямаха и късмет, а сякаш им липсваше и класа. Вратарят на „дюшекчиите“ направи много силен мач и пази като лъв. Той извади доста положения пред своята врата.

В крайна сметка индивидуалната класа на футболистите на гостите си каза думата. В 74-ата минута световният шампион с Аржентина Родриго де Пол изведе перфектно Саул Нигес, който не трепна и с плътен шут матира Айтор Фернандес – 0:1.

В 80-ата минута Гризман излезе сам срещу стража на домакините, но не успя да го преодолее. До края „дюшекчиите“ запазиха крехката си преднина и си тръгнаха с трите точки.


Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички