Атлетик (Билбао) - Реал Мадрид по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Ла Лига?


Атлетик (Билбао) - Реал Мадрид по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Ла Лига?
Снимка: Getty Images

2139 0

Тази вечер от 22:30 часа Реал Мадрид започва участието си в новия сезон на Ла Лига. Той ще гостува на Атлетик (Билбао) в мач от първи кръг.

"Баските" не са доволни от резултатите си по време на лятната подготовка. Те загубиха от Чивас и Селтик и завършиха наравно с Ейбар и Расинг, което няма как да им вдъхва оптимизъм преди сезона.

В последния си приятелски мач Атлетик записа равенство с дублиращия тим на Манчестър Юнайтед. Клубът не е на плюс и на трансферния пазар - привлече някои свободни агенти, а загуби, без да получи пари за тях, играчи като Мартинес, Баленсиага, Капа.

И в лагера на Реал не всичко е наред. Малко преди новия сезон титулярният им вратар Тибо Куртоа получи тежката контузия скъсани кръстни връзки. Така резервата Андрий Лунин ще получи шанс срещу Атлетик.

В своята предсезонна подготовка мадридският гранд победи Милан и Манчестър Юнайтед, но загуби от Барселона с 0:3 и от Ювентус с 1:3.

Това лято клубът бе напуснат от Карим Бензема и Марко Асенсио. Разделиха се и с Валехо, Азар и Диас. Привлечени бяха Джуд Белингам, Арда Гюлер, Фран Гарсия и Хоселу.

Двубоят Атлетик (Билбао) - Реал Мадрид започва в 22:30 часа и ще бъде предаван пряко по Max sport 4. Можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички