Официално: Барселона опита, но не успя да прикрие новото си попълнение (ВИДЕО)


Официално: Барселона опита, но не успя да прикрие новото си попълнение (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

3282 0

Ръководството на Барселона е обяви официално едно от дългоочакваните си нови попълнения по време на летния трансферен прозорец. Каталунците успяха да договорят Иниго Мартинес.

Има сделка!

"Блаугранас" опитаха да загатнат за новия си входящ трансфер. В социалните мрежи на клуба се разпространи силует на футболиста, който обаче не остана трудно разпознаваем. Феновете бързо разкриха за кого става дума, а испанският гранд побърза да го оповести пред широката футболна общественост.

Под него се крие именно ликът на 32-годишния защитник, който вече  "лос кулес" представиха със своята фланелка. Доскорошният бранител на Атлетик Билбао бе забелязан да позира с нея малко по-рано.

Испанецът беше заснет до емблемата на отбора на "Камп Ноу", стоейки с новия си екип и чакайки да бъде официално обявен. Неговият контракт ще бъде с продължителност до 2025-а година.

Нова перла в редиците на Шави

Иниго Мартинес се присъединява към солидната защита на каталунците, допуснала едва 20 попадения през изминалия сезон в Ла Лига. Той вече се е сбогувал със съотборниците си в Билбао след изтичането на своя договор. За място в средата на отбраната на "блаугранас" играчът ще се конкурира с новите си съотборници - Жул Кунде, Андреас Кристенсен, Роналд Араухо, Ерик Гарсия и Маркос Алонсо.

Междувременно недоказал се в Барса може да заиграе с Роналдо в Саудитска Арабия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички