Артета призна: Арсенал води преговори с Реал за Себайос


Артета призна: Арсенал води преговори с Реал за Себайос
Снимка: Getty Images/Guliver

1392 0

Мениджърът на Арсенал Микел Артета потвърди, че неговият клуб води преговори с Реал Мадри за това Дани Себайос да остане на "Емирейтс". Наскоро "артилеристите" продължиха договора за Себайос до края на този сезон, но в споразумението не е включена клауза за откупуване на правата му.

Очакваше се в края на юли Себайос да се върне в Мадрид, но след серия от силни мачове Артета настоя атакуващият халф да остане в отбора. "Двата клуба водят диалог. На мен много ми харесва Дани и това, което дава на тима. Когато дойдох тук, той не беше достъпен заради тежка травма, но той добре разбира какво се опитваме да правим.

Дани има силен характер, за да играе и получава топката във всеки участък от терена. Той ни осигурява това, което ни е нужно, за да контролираме играта, в това число и без топка. Той тича, влиза в борби, демонстрира желание да отнема топката и да помага на отбора. Той прогресира и в момента изглежда като много добър играч", заяви Артета пред Evening Standard. А кой свой играч Реал Мадрид продаде на Интер - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички