Ас на Барса пропуска "Ел Класико" заради жестока псувня


Ас на Барса пропуска "Ел Класико" заради жестока псувня
Снимка: Getty Images/Guliver

2081 0

Хавиер Масчерано може да пропусне мегасблъсъка "Ел Класико". Причината е поводът за червения картон, който му беше показан по време на победата с 3:1 над Ейбар в 10-ия кръг на Примера дивисион.

В края на двубоя реферът Дел Серо Гранде посочи нарушение в полза на гостите, извършено от Масчерано. Аржентинският защитник буквално побесня, който се обърна към страничния рефер с "благозвучното": "на майката ти в "п****та".

Това провокира главният съдия да го изгони с директен червен картон и сега бившият ас на Ливърпул може да пропусне 4 срещи, включително и "Ел Класико" на 21-и ноември на "Сантяго Бернабеу".

За подобни своеволия, Испанската федерация дава наказание между 4-6 мача, но ръководството на Барселона ще подаде жалба, и то под много странен претекст.

Според защитата на каталунците, на телевизионната камера се чува, как Масчерано не е казал "на майка ти в п****та", а всъщност изрича "на сестра ти в п****та", което било далеч по приемливо.

На това основания Барселона се опитва да издейства "само" 3 мача наказание за Масче, което ще му позволи да играе срещу Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички