Арсенал взима още един ас на Реал, за да формира суперотбор


Арсенал взима още един ас на Реал, за да формира суперотбор
Снимка: Gulliver/ Getty Images

2442 0

Ръководството на Арсенал е готово да отдели нови сериозни средства, за да направи "артилеристите" най-добрият отбор във Висшата лига. Потвърждение за това е желанието на лондонския клуб да привлече испанския плеймейкър Иско.

Футболистът на Реал Мадрид е бесен на клуба заради неспазени обещания. От трансфера си от Малага досега испанският национал редовно търка скамейката, въпреки че заради контузии на основни състезатели често играеше и под ръководството на Жозе Моуриньо, и при Карло Анчелоти.

Иско обаче е категоричен, че има качества за титуляр и вече търси изход от ситуацията, в която е изпаднал. Според "Daily Express", спасителният пристан за играча е Арсенал, а клубът е готов да плати между 35 и 45 милиона евро за плеймейкъра на Реал Мадрид.

Сравнително ниската сума (що се отнася до бума в трансферните суми през последните 5 години) се дължи на договора на Иско. Той има контракт до лятото на 2018 година, като Реал Мадрид ще се опита да поднови договора на играча или да го продаде.

Привличането на Иско обаче минава през задължително условие, което той иска в своя договор - титулярно място в определен брой мачове. На Острова смятат, че ръководството на Арсенал е дало съгласието си за подобна клауза.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички