В Барселона проявили жестоко неуважение към Арсенал


В Барселона проявили жестоко неуважение към Арсенал
Снимка: Getty Images/Guliver

2936 0

Снощи беше теглен жребият за осминафиналите в Шампионска лига, а безспорно един от най-интересните мачове е между Арсенал и Барселона. Играчите на действащия европейски шампион обаче не мислят така.

Според информация на близкия до каталунците вестник "Мундо Депортиво", играчите на Луис Енрике са реагирали изключително радушно на жребия, като всички са избухнали в аплодисменти, когато са научили името на следващия си съперник.

Източникът на испанската медия твърди, че веднага са последвали шеги по адрес на "артилеристите", а сред играчите се е усещало сериозно облекчение, че не са се паднали с друг отбор.

"Те сами си пожелаха този жребий. Не искаха да играят с ПСЖ или Ювентус - това са отборите, които искаха да изпуснат. Всички мислят, че са избегнали сериозно препятствие", пише още в "Мундо Депортиво".

Действително Барселона е считана за фаворит в сблъсъка, но "артилеристите" подобряват значително играта си, а и са крайно амбицирани тази година да минал осминафиналната фаза в Шампионска лига.


Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички