Антоан Гризман никога не би играл за един европейски колос


Антоан Гризман никога не би играл за един европейски колос
Снимка: Getty Images/Guliver

1343 0

Звездата на Атлетико (Мадрид) Антоан Гризман няма проблем да играе за някой от големите конкуренти на тима си - Барселона или Реал Мадрид. Някои фенове едва ли ще одобрят думите му, след като "кралския клуб" е кръвният враг на "дюшекчиите", но той не би бил първият футболист, сменил двата испански гранда.

В същото време обаче нападателят категорично заяви, че никога не би играл в Китай, САЩ или... ПСЖ.

"Бих играл за Реал или Барселона, защо не? Да играеш в някой от най-добрите отбори е мечта за всеки футболист, също така бих играл за Байерн Мюнхен или някой от английските тимове. Никога обаче не бих преминал в Китай, САЩ или ПСЖ. Също така харесвам Ювентус, мисля, че ще се класират за полуфиналите в турнира. Не позволяват много голове и са солиден отбор - като Атлетико. Приличаме си", каза Гризман и допълни кой би бил най-големият връх в кариерата му.

"Най-голямата ми мечта е да спечеля Световната титла с Франция - това ще е по-голямо постижение от това да спечеля Шампионска лига", категоричен бе нападателят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички