Андрес Иниеста прогнозира още един труден мач срещу Интер и назова слабост на Барселона


Андрес Иниеста прогнозира още един труден мач срещу Интер и назова слабост на Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

2236 0

Бившият футболист на Барселона, който е със статут на 'легенда' на "Камп Ноу" - Андрес Иниеста, даде интервю пред "Gazzetta dello sport" преди втората битка на каталунците срещу Интер от груповата фаза на Шампионска лигаБарса загуби визитата си в Милано от 3-ия кръг с 0:1, а в 4-ия приема "нерадзурите" в Испания - 12 октомври, 22:00 часа!

"В първия мач резултатът беше много лош за Барса. Двубоите с Интер винаги са емоционални и трудни. Сега е жизнено важно Барселона да спечели, за да продължи в турнира. Интер обаче има голям отбор и ще бъде трудно. Надявам се, че Барса ще вземе инициативата. Шампионска лига е турнир на детайлите. Ако се объркаш - плащаш скъпо. Но Барселона има шанс да се върне в играта и се надявам, че ще успее", каза Иниеста пред изданието и след това посочи голяма слабост на бившия си клуб:

"Отдалече се вижда, че в Барселона има определена емоционална нестабилност. Победите дават голяма увереност, но след това само една загуба е достатъчна, за да се върнат съмненията и да падне настроението. Увереността и надеждата трябва да са високи".

Относно бъдещите си планове, 38-годишният Иниеста разкри, че ще остане още една година във Висел Кобе, а след това би се радвал да се завърне в Барселона: "Ще остана още една година в Япония и после ще видим. Би ми харесало след това да се върна в Барселона, това е моят дом. Но все още не знам в каква роля - треньор, спортен директор или нещо по-различно".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Играчът, заради когото Барселона е лидер в Ла Лига!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички