Анчелоти след разочарованието за Реал Мадрид: Поражението боли, бяхме на по-ниско ниво...


Анчелоти след разочарованието за Реал Мадрид: Поражението боли, бяхме на по-ниско ниво...
Снимка: Getty Images

1357 0

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти даде своя коментар за изненадващото поражение от Виляреал с 2:3 в мач от 30-ия кръг на испанската Ла Лига. Италианският специалист посочи, че неговите футболисти не са показали нужното ниво за игра и че тази загуба боли.

"Беше трудно за нас задържим топката, не успяхме да я спечелим в тяхната половина и не бяхме балансирани. Това е и причината да допуснем три гола. Всички играчи на по-ниско ниво от обикновено", каза Карлето цитиран от "ESPN".

"Беше трудно да поддържаме 100% от мотивацията си, защото усилията срещу Барса ни костваха много. Това е нормално, това поражение боли, но не обичам да говоря за отделни хора. Това не променя настроението ни за сряда, когато имаме съвсем различен мач", добави още специалистът.

Мнозина обаче вярват, че мадридчани нямат време за губене, защото на хоризонта стои друго сериозно предизвикателство, а именно английския гранд Челси. Двата тима ще премерят сили в сряда (12 април) в мач от четвъртфиналите на Шампионска лига.

ВИЖТЕ ОЩЕ: След края на Реал Мадрид - Виляреал избухна страшен скандал и се стигна до бой.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички