Анчелоти разкри може ли Зидан да се справи с напрежението


Анчелоти разкри може ли Зидан да се справи с напрежението
Снимка: Gulliver/Getty Images

1281 0

Бившият наставник на Реал Мадрид Карло Анчелото вярва, че тимът може да преодолее головата разлика с 2:0 от първия четвъртфинален сблъсък с Волфсбург. Според Анчелоти, Зинедин Зидан знае как да се справи с напрежението на "Сантяго Бернабеу".

"Зидан има опит при тези ситуации, докато беше футболист и знае как напрежението да бъде овладяно", заяви Анчелоти пред Goal.com. Зидан бе помощник-треньор на Анчелоти при спечелването на 10-та титла за Реал в Шампионска лига през сезон 2013/2014.

"Мисля, че Реал има нужните качества, с които да преодолее създалата се ситуация. Имат футболисти от топ ниво, които знаят как да се справят, въпреки че резултатът от първия двубой не е позитивен", допълни Анчелоти.

"Всичко може да случи във футбола. Реал да отпадне от ШЛ от Волфсбург - може да се случи. В спорта винаги едно поражение може да окаже голямо влияние. По-рано Реал бяха страхотни срещу Барселона и спечелиха Ел Класико, дни по-късно срещу Волфсбурх положението беше на противоложната страна", заяви още италианския специалист.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички