Модрич: Можем да обърнем нещата


Модрич: Можем да обърнем нещата

805 0

"Трябва да се държим заедно. Това е най-важното от всичко. Да бъдем заедно в атака и в защита. Да бъдем като отбор. Задължително трябва да бъдем концентрирани. Хладнокръвието също е неизменна част от футбола". Това заяви полузащитникът на Реал Мадрид Лука Модрич преди реванша с Волфсбург.

Той изрази увереност, че той и съотборниците му могат да направят пълен обрат и да отстранят Волфсбург в Шампионската лига.

"Можем да обърнем нещата, с помощта на феновете, те са много важни за нас. Атмосферата в съблекалнята е много добра. Имаме силен отбор с много талант". Белия балет" губи с 0:2 след първата среща, но е домакин в реванша.

"Не може всичко да свърши за пет или десет минути, трябва ни и търпение. Със сигурност ще имаме възможности и дано всичко свърши добре. Когато играем както наистина можем, всички искат да ни гледат. На първо място винаги е колективът. Анализирахме грешките на противника. Познаваме доста добре Волфсбург. Ние не трябва да допускаме същите пропуски като миналата седмица", каза Лука Модрич.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички