Реал излиза за голова фиеста срещу Волфсбург


Реал излиза за голова фиеста срещу Волфсбург
Снимка: Getty Images/Guliver

934 0

Тази вечер Реал Мадрид посреща на "Сантяго Бернабеу" Волфсбург в битка за полуфиналите в ШЛ. Очакванията са за оспорван мач между двата тима, тъй като "белия балет" ще има нелеката задача да навакса 2 гола. Първата среща завърши 2:0 в полза на немците.

Треньорът на Реал Зинедин Зидан получи добри новини преди реванша. Той ще може да разчита на всичките си футболисти след като контузените Карим Бензема и Рафаел Варан се завърнаха.

"Отборът е уверен, треньорът също. Запалянковците също трябва да имат вяра и да ни подкрепят. Това е единственият начин футболисти и фенове да напуснем доволни стадиона“, призова пък звездата на тима Кристиано Роналдо.

Въпреки комфортната преднина в тима на Волфсбург със сигурност ще има напрежение. През уикенда отборът завърши 1:1 като домакин на Майнц. Волфсбург не се представя добре в местния шампионат и почти сигурно догодина няма да вземе участие в европейските турнири. Единственият шанс на тима е триумф в Шампионска лига.

Спортният директор на „Волфсбург“ Клаус Алофс има притеснения за евентуални съдийски грешки в мача. „Напълно наясно сме какво ни предстои. Грешки от реферите няма да са изненада.“

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички