Александър Чеферин разказа как босът на Ювентус Аниели му е забил нож в гърба


Александър Чеферин разказа как босът на Ювентус Аниели му е забил нож в гърба
Снимка: Getty Images

694 0

Президентът на УЕФА Александър Чеферин не се отказва от това да води словесна война чрез медиите с един от големите шефове в Ювентус - Андреа Аниели. По-интересното в случая е, че босът на Европейската футболна централа е кръстник на едно от децата на Аниели. 

Чеферин все още е обиден на доскорошния си приятел за действията му около създаването на Европейска Суперлига зад гърба на УЕФА и ФИФА и дори групира всички замесени в нея в 3 категории:

"В този случай поставям главните действащи лица в три категории. Поставям Андреа Аниели в първата. Това беше лично. Колкото се отнася до мен, този човек вече не съществува. Мислех си, че сме приятели, но той ме лъга в лицето до последната минута на последния ден. Уверяваше ме, че няма за какво да се притеснявам. Предишния ден беше подписал документите за стартиране на Суперлигата", призна пред "So Foot" президентът на Централата.

"Във втората категория поставям лидерите на клубове, които смятах за близки. Тъжен съм, че не ми казаха предварително какво се планираше. В третата и последна категория поставям тези, с които не съм имал привилегията да контактувам. Тях не ги обвинявам, но те също ще понесат последствията от действията си", закани се Чеферин.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от ЦСКА


Одисеята на Ганчо Василев - от звезда на Мюнхен 1860 до доайен на ЦСКА (СНИМКИ И ВИДЕО)

Един от футболистите с изключително удивителна кариера е Ганчо Василев. Нападателят е звезда на Мюнхен 1860...

Реклама

Най-четени новини


виж всички