Ал Насър се цели в двама бивши легендарни треньори на Кристиано Роналдо за вакантния пост


Ал Насър се цели в двама бивши легендарни треньори на Кристиано Роналдо за вакантния пост
Снимка: GettyImages

2439 0

Медиите както в Саудитска Арабия, така и в Европа твърдят, че новият клуб на Кристиано Роналдо - Ал Насър, се цели изключително високо за заместник на уволнения треньор на тима Руди Гарсия. 

Още гръмки сделки в Близкия Изток?

"CBS Sports" съобщава, че саудитският клуб е набелязал двама легендарни бивши треньори на португалеца за потенциални нови наставници. Става въпрос за Зинедин Зидан и Жозе Моуриньо. Френският специалист към момента бива спряган за ПСЖ, докато "специалния" ръководи Рома.

Гарсия напусна Ал Насър след едва 26 мача начело на отбора. Специалистът спечели 18 от срещите, загуби 3, а 5 неговите възпитаници завършиха наравно. Твърди се, че той е изпуснал съблекалнята, в резултат на което последвало и уволнението.

Кристиано Роналдо при Зидан

Роналдо прекара може би най-добрия период в кариерата си под ръководството на Зинедин Зидан в Реал Мадрид. Легендарният нападател спечели 3 пъти Шампионска лига, записвайки 112 гола и 30 асистенции в 114 мача.

Роналдо под ръководството на Моуриньо

Представянето на португалеца с Жозе Моуриньо на треньорския пост също е великолепно. С него като наставник Кристиано се отличи със 168 попадения и 49 голови подавания в 164 двубои между 2010 и 2013-та година, печелейки Ла Лига, Купата на Краля и Суперкупата на Испания.

Някои слухове твърдят, че самият Роналдо е в основата на уволнението на Гарсия

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички