Ако всички бяха като Роналдо, Реал щеше да загуби топката 275 пъти срещу Атлетико


Ако всички бяха като Роналдо, Реал щеше да загуби топката 275 пъти срещу Атлетико

2123 0

Реал Мадрид загуби шансовете си за титлата след като загуби от Атлетико с 1:0 в дербито на испанската столица. След поражението пък Кристиано Роналдо избухна по невиждан начин срещу съотборниците си, заявявайки че "белия балет" нямаше да е трети в класирането, ако играчите бяха на неговото ниво. Той обаче беше отчайващо слаб срещу "дюшекчиите".

Португалският голмайстор загуби 25 топки от играчите на Атлетико, което е с 4 повече от антирекорда за сезона му - 21 срещу Бетис. Това е и най-много сред играчите на Реал, въпреки че Кроос и Модрич имат много повече отигравания с топката от Роналдо.

Отделно световният №2 спечели само половината от единоборствата с играчи на Атлетико. Сравнително по-добре са били подаванията му - успеваемост от 74.3% (26 от 35).

Ударите на Роналдо по посока на Ян Облак бяха седем - три в рамките на вратата, три извън нея, а един беше блокиран. Чистите възможности пред голмайстора бяха две - и двете пропуснати.

Освен това Кристиано остава с едва 1 гол в мачовете срещу отборите от топ 6, а приносът му към точковия актив на Реал Мадрид е почти нулев, изчисляват от испанското издание "AS".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички