Абсурдният начин, по който Гризман искал да обяви, че напуска Атлетико


Абсурдният начин, по който Гризман искал да обяви, че напуска Атлетико
Снимка: Getty Images/Gulliver

3954 0

Само часове след като стана ясно, че френският футболист Антоан Гризман планира да напусне дългогодишния си клубен отбор Атлетико Мадрид, се появиха информации за нечуван скандал между ръководството на клуба и играча. Причината е, че французинът е имал желанието да съобщи тежката новина за "дюшекчиите" по особено неприятен, но в същото време познат метод - чрез документален филм.

Гризман е подготвял документален филм за своята раздяла с "Уанда Метрополитано", но това не е било одобрено от ръководството на Атлетико, които веднага са избегнали подобен сюжет, твърди испанското радио Cadena Ser. Тъкмо поради тази причина от щаба на Атлетико побързаха да оповестят новината за напускането на Гризман, за да избегнат такъв развой.

Припомняме, че през миналото лято Антоан Гризман отново си "поигра" с нервите на столичани, създавайки подобен документален филм, в който до последния момент не разкриваше своето бъдеще в професионален план. В крайна сметка той обяви, че остава на "Уанда Метрополитано", като се врече във вярност пред привържениците на клуба.

Междувременно разкриха каква заплата ще взима Антоан Гризман, ако премине в тима на Барселона (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички