Звездите от Англия, Германия и Италия, които Реал отказа да вземе това лято


Звездите от Англия, Германия и Италия, които Реал отказа да вземе това лято
Снимка: Getty Images/Guliver

3769 0

За поредно транферно лято Реал Мадрид остана пасивен на пазара, след като втора поредна година "кралския клуб" не взима попълнение в стил "галактикос" - това, с което се прочу Флорентино Перес в годините си на "Сантиаго Бернабеу". Очакваше се сега той да развърже кесията, след като Кристиано Роналдо беше продаден на Ювентус, но дори в тази неприятна за клуба ситуация строителният магнат не трепна и не привлече негов заместник.

Той обаче е имал доста варианти за звезден летен трансфер. Според информация на "Marca", няколко звезди в последните два месеца са били предложени на клуба, но Перес така и не сключи сделка, заради различни проблеми, които не се упоменават в материала на испанското издание.

Сред най-големите имена в списъка са Роберт Левандовски, Мауро Икарди и Еден Азар. В Испания до последно вярваха, че белгийският ас е най-близо до европейския клубен шампион, но двата клуба не се разбраха за неговите права. Въпреки това той остава в трансферния списък на Реал Мадрид и е много вероятно да бъде привлечен през лятото на 2019 година.

Флорентино Перес обаче разполага с 300 милиона евро за трансфери, но ги пази само за един футболист, и това е Неймар. План "Б" на президента на "кралския клуб" е Килиан Мбапе, а това е и причината цяло лято Реал Мадрид да прави всичко по силите си, за да е в добри отношения с ръководството на ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички