Зидан призна, че ще има промени, но успокои футболистите


Зидан призна, че ще има промени, но успокои футболистите
Снимка: Getty Images/Gulliver

1404 0

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан призна, че е бил бесен след загубата от аутсайдера Райо Валекано и са на цели 18 точки от шампиона Барселона. До края на сезона в Ла Лига остават три кръга, като Зизу обясни, че ще има промени след края на сезона, но много от играчите ще останат.

"Целта ни е да спечелим на “Сантиаго Бернабеу” и да се опитаме да накараме феновете да се гордеят с всички футболисти. Жадуваме да направим много силен мач. По принцип искаме да вземем трите точки във всичките ни оставащи три двубоя. Ако излезем на терена с настроение, ще имаме много възможности за успех. Много са отборите, които все още имат за какво да играят. Виляреал ще дойде мотивиран с надеждата да вземе нещо", сподели специалистът

"Искам да играем добре и да печелим точки. Това е сезонът, не е добър, ще има промени, но много играчи ще останат. Феновете ще бъдат тук същи и ние ще вървим заедно и през следващия сезон", допълни Зизи и изрази подкрепа към легендарния вратар на Реал - Икер Касияс, който се възстановява, след като получи инфаркт. "Искам да изкажа подкрепата си към Икер. Той ни изпрати съобщение, вече е по-добре, но се нуждае от почивка и спокойствие."

А кой нападател, направил фурор в Европа, вече се е договорил с Реал Мадрид - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички