Зидан обявил шест условия, за да се завърне в Реал Мадрид


Зидан обявил шест условия, за да се завърне в Реал Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

9350 0

Преди да стигне до договорка с президента на Реал Мадрид Флорентино Перес относно приемането на работата като треньор, Зинедин Зидан е изложил шест точки, които иска да бъдат изпълнени, за да започне работа. Въпросната новина се появи в испанските издание минути, след като новината бе официално обявена.

През май миналата година Зизу си тръгна от "Сантиаго Бернабеу", според някои обиден, тъй като Перес не е уважил трансферните планове на специалиста. За това сега разкриват шестте точки, които Зидан е изложил преди да поеме работата.

Първата точка гласи, че Зидан поема пълния контрол върху отбора. Втората точка казва, че той ще определи и продаде играчите, от които няма нужда в клуба. Третата точка, според някои най-важна - Марсело и Иско няма да бъдат продавани без значение от офертите към тях. Неймар няма да бъде превръщан в трансферна цел на Реал Мадрид, а Хамес Родригес няма да се завръща в тима. Последната точка е тази, която казва, че Килиан Мбапе и Еден Азар се превръщат в трансферна цел №1 на "кралския клуб".

ТОВА, КОЕТО ЗИДАН КАЗА ПРЕДИ 284, СЕГА СЕ ПРЕВЪРНА В РЕАЛНОСТ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички