Зидан и Перес имат различни фаворити за заместник на Варан


Зидан и Перес имат различни фаворити за заместник на Варан
Снимка: Guliver/GettyImages

3671 0

Централният защитник на Реал Мадрид Рафаел Варан е сигурен в намерението си да напусне отбора, поне така съобщиха медиите в Испания и във Франция. Ако това стане факт, то "белия балет" ще трябва да намери през лятото качествен заместник.

Двама са играчите, които се считат за фаворити, като единият е предпочитан от наставника на тима Зинедин Зидан, а другият от боса на "белите" Флорентино Перес. Зизу иска да бъде привлечен Калиду Кулибали от Наполи, като бранителят отдавна е попаднал в радара на френския специалист. Желанието на Перес е пък да се подпише с играча на Атлетико (Мадрид) Хосе Хименес, пише AS.

Факт е обаче, че няма да бъде никак лесно да бъде привлечен, който и да е от двамата, тъй като са ключови играчи в настоящите си отбори. Клаузата на Хименес след подновяването на договора с "дюшекчиите" скочи до 120 млн. евро. И с Кулибали ситуацията не е по-различна. От 2020 година в сила ще влезе клауза, според която може да бъде откупен за 150 млн. евро, а Карло Анчелоти вече заяви, че ще се бори за него "със зъби и нокти", за да остане.

Днес също така излезе обширен материал, в който са посочени всички играчи, които може да напуснат Реал през лятото. Ето кои са.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички