Зидан е разочарован от Флорентино Перес


Зидан е разочарован от Флорентино Перес
Снимка: Guliver/GettyImages

11554 0

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан е разочарован от президента на клуба Флорентино Перес, съобщава "Daily Mail". Причината за това е неуспехът на бизнесмена да договори трансфера на халфа на Манчестър Юнайтед - Пол Погба.

След завръщането му в Реал през март, Зидан е получил обещание от своя шеф, че ще му осигури услугите на Еден Азар и Погба и ще продаде Гарет Бейл и Хамес Родригес. Няколко седмици преди затварянето на летния трансферен прозорец в Испания, Перес е осъществил единствено обещанието си за Азар.

Според "Daily Mail", ако френският наставник трябва да започне новия сезон с Бейл и Хамес и без нов халф, напрежението между боса и треньора ще се нагорещи, а това може да повлияе и на атмосферата в съблекалнята. Перес има малко по-малко от месец, за да реши проблемите на Зидан. Той обмисля да привлече Кристиян Ериксен и Дони ван де Бек, с което да смекчи провала си с Погба.

Наскоро мениджърът на Манчестър Юнайтед - Оле Гунар Солскяер, обяви, че клубът няма да се разделя с Погба след затварянето на трансферния прозорец в Англия, тъй като няма да могат да му намерят заместник. А какви са доказателствата, че Зидан контролира трансферите в Реал вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички