Зидан: Срещу Атлетико заслужавахме много повече от точка


Зидан: Срещу Атлетико заслужавахме много повече от точка
Снимка: Getty Images/Gulliver

1744 0

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че в мача с Атлетико (Мадрид) неговият отбор е заслужавал повече от точка. Двата тима завършиха наравно 0:0 в дербито на кръга в Ла Лига снощи.

"Заслужавахме повече от спечелената точка. Много повече. Но трябва да поздравя играчите, ние отново показахме единство, за пореден път запзаихме вратата си неприкосновена. Бяхме много добри в защита, но нещо ни липсваше в атака. Работим над това и, разбира се, искаме да се усъвършенстваме", коментира френският наставник след мача.

"Когато мачът е 0:0, разбира се, можем да рискуваме повече. Но ви казвам, в бъдеще определено ще надградим. Имахме съперник, който се опита да се намеси във всичките ни действия в атака. Малко ни липсваше, но сега минаваме към следващата игра", добави той.

"Бейл се представя добре. Всички играчи тук се стараят да успеят. Гарет работи добре за доброто на отбора. Както всички нас, той можеше да направи повече в атака, но пък помага в отбрана", завърши Зидан. А кой е големият проблем пред треньора на испанския гранд вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички