Зидан: Ако не получа подкрепа от ръководството, ще си тръгна


Зидан: Ако не получа подкрепа от ръководството, ще си тръгна
Снимка: Guliver/GettyImages

8632 0

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че не обръща внимание на критиките към него и отбора му след загубата от ПСЖ с 0:3 в Шампионската лига през седмицата, както и на слуховете, свързани с Жозе Моуриньо и треньорския пост на „Сантяго Бернабеу“.

„Не се интересувам от това, което се пише в медиите – денят, в който започна да се интересувам, ще бъде този, в който напусна клуба. В силна позиция съм и никога не се отказвам. Ще продължа да го правя до последно и ако не получа подкрепа от ръководството, ще си тръгна“, започна той на пресконференцията преди неделното гостуване на лидера в Ла Лига Севиля.

„Не се притеснявам от спекулациите относно Моуриньо. Това е положението – когато загубим тежко, се създава впечатление, че се нуждаем от промяна. Трудно е, но това е реалността“, добави Зинедин Зидан.

Кралският клуб ще може да разчита на капитана си Серхио Рамос, който пропусна визитата в Париж поради наказание. Марсело е под въпрос, а Лука Модрич продължава да лекува травма.

А кое свое решение Зидан вбеси Флорентино Перес и цялото ръководство на Реал Мадрид ще научите от този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички