Калдерон: Перес не искаше Роналдо в Реал, опита да провали идването му


Калдерон: Перес не искаше Роналдо в Реал, опита да провали идването му
Снимка: Guliver/GettyImages

11622 0

Бившият президент на Реал Мадрид Рамон Калдерон заяви, че привличането на Кристиано Роналдо в клуба преди 10 години е било негова заслуга, а не на сегашния президент - Флорентино Перес. Според Калдерон, той самият е сключил предварително споразумение за привличането на звездата от Манчестър Юнайтед.

"Не е нужно всеки ден да повтарям, че именно аз доведох Роналдо в Мадрид. Но е много разочароващо, когато настоящият президент публично заявява, че това е най-добрата му придобивка. Това е дребнаво: той иска да си припише постиженията на други", заяви бившият клубен президент, цитиран от "A Bola".

"Реал Мадрид имаше най-добрия играч в света в течение на девет години благодарение на друг човек. Освен това, когато Перес встъпи в длъжност, той не искаше да види Роналдо в отбора. Той се опита да развали споразумението, което бяхме подписали по-рано. Играчът даже знаеше за това и, тъй като не искаше в клуб, където не е желан, сделката почти пропадна. Той дори беше готов да се откаже от обезщетението, предвидено в споразумението", каза още Калдерон. Наскоро Перес публично прегърна португалеца и му изказа ласкави думи. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички