Заформя се мега сделката на 2019-а: Барса и ПСЖ разменят двама от своите


Заформя се мега сделката на 2019-а: Барса и ПСЖ разменят двама от своите
Снимка: Guliver/GettyImages

8241 0

Ръководствата на Барселона и Пари Сен Жермен се подготвят да осъществят първата голяма сделка за новата година. Двата европейски колоса смятат да разменят двама от своите играчи - Килиан Мбапе и Филипе Коутиньо, твърди испанското издание "Don Balon".

С подобен трансфер парижани ще се опитат да задоволят голямата си звезда Неймар, като доведат в тима друг бразилец и добър познайник от националния отбор - Коутиньо. Наскоро се заговори, че ПСЖ са пожелали друг бразилец от състава на Реал Мадрид, отново заради Неймар.

От друга страна каталунците също могат да бъдат доволни, тъй като Неймар ще остане на "Парк Де Пренс", и най-важното - далеч от "Сантяго Бернабеу". Френският шампион обаче едва ли ще се раздели толкова лесно с голмайстора си, като по всяка вероятност ще поискат допълнителни приходи, освен предложения Коутиньо.

Междувременно стана ясно, че Барселона проявява интерес и към друг нападател от световна класа, който е следен изкъсо и от ръководството на "Кралския" клуб. Кой е играчът и повече подробности може да откриете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички