ПСЖ пожела халф на Реал Мадрид заради Неймар


ПСЖ пожела халф на Реал Мадрид заради Неймар
Снимка: Getty Images/Guliver

2589 0

Ръководството на Пари Сен Жермен обмисля да привлече полузащитника на Реал Мадрид Карлос Каземиро, твърди испанското издание "Don Balon". С този ход парижани смятат, че ще задържат голямата си звезда Неймар на "Парк Де Пренс".

Бразилецът е определян като близък приятел на Неймар, като двамата са добри познайници от националния отбор на Бразилия. След назначаването на Сантяго Солари на поста треньор в щаба не "Кралския" клуб, дефанзивният полузащитник е въвличан по-рядко в игра за тима.

Френският шампион е уверен, че идването на 26-годишния халф би убедило Неймар да остане във френската столица и да не търси друго продължение на своята кариера. Бразилецът акостира на "Сантяго Бернабеу" през 2013 година, като има зад гърба си над 100 мача с бялата фланелка. 

Междувременно стана ясно, че една от големите звезди на ПСЖ е бил ограбен... докато играе в мач за своя отбор. Вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички