Звезда на ПСЖ бе ограбен... докато играе в мач за своя отбор


Звезда на ПСЖ бе ограбен... докато играе в мач за своя отбор
Снимка: Gulliver/GettyImages

3435 0

Капитанът на Пари Сен Жермен Тиаго Силва стана жертва на кражба в Париж късно снощи. Домът на бразилеца и бил ограбен, докато Силва е бил ангажиран с мача на парижани срещу Нант в Лига 1.

Двубоят бе изигран на "Парк Де Пренс", като домакините спечелиха с минимален резултат 1:0, а ограбеният защитник изигра пълни 90 минути за своя отбор. Прибирайки се от мача вкъщи, Силва осъзнава, че е бил ограбен, като са били задигнати скъпи вещи на бразилеца.

Медиите във Франция съобщават, че стойността на откраднатите предмети е няколкостотин хиляди евро. Припомняме, че по-рано през сезона друг играч на ПСЖ, Ерик Максим Чупо-Мотинг, също се превърна в жертва на обир, след като крадци нахлуха и в неговия дом по време на мача срещу Ливърпул в Шампионска лига.

През декември 2017 година друг човек от щаба на парижани също бе ограбен - това бе бившият мениджър на тима Юнай Емери, който сега ръководи отбора на Арсенал.

Междувременно беше разкрита поредната привилегия, която получава Неймар в състава на ПСЖ. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички