Валверде се извинил на Мората, Симеоне и Зидан го похвалиха за фаула


Валверде се извинил на Мората, Симеоне и Зидан го похвалиха за фаула
Снимка: Getty Images/Guliver

2182 0

Една от ключовите ситуации във вчерашния финал за Суперкупата на Испания бе фаула на Феде Валверде срещу Алваро Мората 5 минути преди края на продълженията. Тогава испанецът щеше да остане сам срещу вратаря, но полузащитникът на Реал Мадрид си изкара червен картон, за да го предотврати. 

"Това, което направих, не е хубаво, но трябваше да го сторя" - заяви самият Валерде. "Това бе най-важният момент от мача. Казах му, че всеки би направил това, ако беше на неговото място. Това негово действие им спечели мача" - смята Диего Симеоне.

"Той направи суров фаул, но направи това, което трябваше. Най-важното е, че се извини на Алваро. Заслужено бе определен като играч на мача" - коментира Зидан. "Не я приятно да се види, но го направи, за да предотврати гол. Чист червен картон. Това значеше, че няма да имаме чистия шанс, който трябваше" - сподели мнението си Ян Облак.

Капитанът Серхио Рамос, както и президентът Флорентино Перес също подкрепиха и поздравиха младока за действието муВижте ВИДЕО от ключовата и донякъде цинична проява на Федерико Валверде, за която всички говорят - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички