ВИДЕО: Спречкването между Алба, Феликс, Меси и други в дербито


ВИДЕО: Спречкването между Алба, Феликс, Меси и други в дербито
Снимка: Guliver/GettyImages

3005 0

Въпреки че важността на този турнир за големите отбори бе поставяна под съмнение, Барселона и Атлетико (Мадрид) показаха, че горят в мача си за Суперкупата на Испания и искат да се класират на финала. Доказателство за това бяха емоциите, които се разгоряха в момент от мача между две от звездите на двата тима. Става дума за Лионел Меси и Жоао Феликс, а впоследствие в разправията се намесиха и други играчи от двата тима.

Свадата бе разпалена от бранителя на Барселона Жорди Алба, който по някаква неизвестна засега причина тикна пръст в лицето на Феликс. Португалецът блъсна ръката на провокатора, което не се хареса на Лионел Меси. Двамата си казаха някакви думи и аржентинецът сякаш предизивка младока с жест.

Тогава в разправията се намеси и Стефан Савич, а Меси бе защитен от най-близкия си приятел в живота - Луис Суарес. Именно последните двама получиха жълти картони от главния рефер. Как Меси коментира загубата в този мач вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички