ВИДЕО: Когато Кике Сетиен превърна Лас Палмас в Барселона


ВИДЕО: Когато Кике Сетиен превърна Лас Палмас в Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

2430 0

Бившият треньор на Лас Палмас и Реал Бетис - Кике Сетиен, бе обявен като новият наставник на европейския колос Барселона, като ще замени на поста Ернесто Валверде. Никой няма как да знае дали престоят на 61-годишния специалист начело на каталунците ще е успешен, но ви връщаме назад с повече от три години, за да припомним приказна атака на един от бившите отбори на Кике.

Или казано накратко - как Сетиен превърна Лас Палмас в Барселона. Атаката на "канарчетата" бе наистина съвършена, а изумителната асистенция на Тана Домингес с пета доведе до фамозен гол на Кевин-Принс Боатенг от въздуха. Всичко започна с двойно подаване, след това последва прехвърлящ пас към Домингес и оттам, без топката повече да докосва земята, се стигна до перфектното развитие.

Феновете на каталунците веднага започнаха да се питат какво може да стори той в Барселона с такива футболисти, щом Лас Палмас, когато тимът бе в криза, създаде такива отигравания. Насладете се на изпълнението във ВИДЕОТО по-долу. А какъв стил изповядва Кике Сетиен и какво ще изисква от играчите на "блаугранас" - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички