Кога Кике Сетиен срещна Лионел Меси за първи път?


Кога Кике Сетиен срещна Лионел Меси за първи път?
Снимка: Getty Images/Guliver

1869 0

Най-често споменаваното име днес в Испания несъмнено е Кике Сетиен. 61-годишният треньор бе обявен за заместник на Ернесто Валверде начело на Барселона. Така той ще има честта да ръководи един от най-добрите футболисти за всички времена - Лионел Меси. Двамата обаче са се срещали и преди.

Първият случай, в който Сетиен и Меси са се видяли е било по време на тренировка на каталунците, когато Гуардиола бе начело. Новият наставник на "блаугранас" признава, че тогава е наблюдавал аржентинецът как тренира, а след това е отишъл при него и го е помолил да не спира, докато самият той не навърши 60 години (в момента е на 61 и ще има възможността да го тренира).

През 2016-а година пък, когато Барселона гостува на Лас Палмас, чийто наставник по онова време е именно Кике, Меси и Сетиен споделят прегръдка след двубоя, отправяйки се заедно към тунела и разменяйки приказки. А как специалистът засипа със суперлативи шесткратния носител на "Златната топка" преди време - вижте ВИДЕО в този материал на SportLive. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички