ВИДЕО: Фантастичният гол, с който новият в Барса наказа новите си съотборници


ВИДЕО: Фантастичният гол, с който новият в Барса наказа новите си съотборници
Снимка: Guliver/GettyImages

2298 0

Изненадващо Кевин-Принс Боатенг осъществи мечтан трансфер, макар и в зенита на своята кариера. Днес ганайският ас беше представен като ново попълнение на Барселона, след като премина в клуба под наем от Сасуоло с опция за неговото откупуване. 

31-годишният футболист, който преживя много падения и върхове в кариерата си до момента, със сигурност помни с добро каталунците, но те него - със сигурност не. Именно срещу "блаугранас" поливалентният футболист вкара най-красивия гол в кариерата си. Или поне един от най-красивите.

Докато още блестеше с изявите си в Милан, "росонерите" се изправиха срещу Барселона в Шампионска лига, а тогава Боатенг направи за смях защитниците на лидера в Испания с изключително триково изпълнение, а след това и мощен удар във вратата на Валдес. Вижте:

Барселона ще е 10-ият европейски тим за ганаеца, който започна кариерата си в Шалке, а след това премина поред през следните тимове: Тотнъм Борусия Дортмунд, Портсмут, Милан, Шалке, Лас Палмас, Айнтрахт Франкфурт, Сасуоло и сега Барселона.

Ето и топ 5 на головете на Боатенг:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички