Официално: Барселона с нова придобивка, но отново под наем


Официално: Барселона с нова придобивка, но отново под наем
Снимка: Getty Images/Guliver

2637 0

Ръководството на Барселона обяви официално привличането на Кевин-Принс Боатенг. Новината бе съобщена на официалната уеб страница на каталунците. Боатенг ще се присъедини към тима от "Камп Ноу" до края на сезона, като е включена и откупваща клауза на стойност 8 млн. евро.

Информацията бе разпространена още вчера, но новината бе съобщена официално късно снощи. По-късно днес се очаква и представянето на играча на "Камп Ноу". Боатенг идва от италианския Сасуоло, като е възможно повече да не се завърне в италианския тим, ако "блаугранас" решат да го задържат за постоянно.

Боатенг постоянно сменя клубовете си в последните три-четири години, като игра поред за Милан, Лас Палмас, Айтрахт Франкфурт и сега за Сасуоло. За едва 8 мача с екипа на италианския тим той вкара 4 гола, а опитът му е една от сериозните причини Барселона да го вземе в състава си. Той ще е резерва, като може да играе както в нападението на тима, така и в халфовата линия.

Междувременно голямата звезда на Барселона Лионел Меси постави рекорд, който никой не е очаквал от него. Какъв е той - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички