Новото попълнение на Барселона: Знам, че няма да бъда титуляр


Новото попълнение на Барселона: Знам, че няма да бъда титуляр
Снимка: Getty Images/Gulliver

2122 0

Кевин-Принс Боатенг официално бе представен като ново попълнение на Барселона. 31-годишният ганайски нападател премина под наем до края на сезона в каталунците от Сасуоло за сумата от 1 млн. евро с опцията да бъде закупен за постоянно за 8 млн. евро през лятото.

"Все още не съм разговарял с треньора Ернесто Валверде, но знам, че няма да бъда титуляр, защото съставът притежава много класни футболисти. Тук съм заради опита си, с който мога да помогна на останалите. Когато разбрах, че клубът ме иска, веднага се навих. Това е сензационно. Вчера сутрин бях тъжен, но обясних на съотборниците си в Сасуоло, че не мога да пропусна възможността да играя в клуб като Барселона", заяви той.

"За моята възраст позицията на фалшива деветка е идеална. Треньорът може да ме използва на различни позиции, но аз се чувствам много добре в ролята на нападател. След като изгря с екипа на Херта, Боатенг игра в Тотнъм, а по-късно за кратко и в Борусия Дортмунд и Шалке 04.

След като по-рано той заяви, че Кристиано Роналдо е най-добрият футболист в света, Боатенг се пошегува с журналистите, че Меси е най-добрият. "Аз съм играч на Барселона и Меси е най-добрият в света, във всеки един свят. Той го е доказал през годините с всички спечелени трофеи в кариерата“, завърши ганаецът.

Лионел Меси пък постави рекорд, който никой не очаквал от него. Какъв - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички