В Барселона искат само един за заместник на Валверде, но едва ли ще се озове на "Камп Ноу"


В Барселона искат само един за заместник на Валверде, но едва ли ще се озове на "Камп Ноу"
Снимка: Guliver/GettyImages

14457 0

Привържениците на Барселона категорично искат нов човек да застане начело на тима вместо Ернесто Валверде - цели 80% от тях са на това мнение според проучване, направено от испанското авторитетно издание "Mundo Deportivo".

Фаворит на гласувалите е настоящият мениджър на европейския и световен клубен шампион Ливърпул - Юрген Клоп, който до голяма степен развали миналия сезон на каталунците с паметния обрат на полуфиналите в Шампионска лига, след което испанците загубиха и във финала за Купата на краля. 33,6% искат германеца за треньор.

След него се нареждат две имена, ръководели градския съперник на Ливърпул - Евертън. Става въпрос за Роналд Куман (който сега е начело на Холандия) с 31,96% и Роберто Мартинес (който в момента води Белгия) с 17,21%. Изглежда повече от нереалистично обаче Юрген Клоп да напусне мърсисайдци и да поеме към Барселона.

А защо Клоп е по-добър треньор от Пеп Гуардиола - вижте мнението на бивш играч на Арсенал - в този материал на SportLive.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички