Три европейски топклуба започват битка за вратаря на Барселона


Три европейски топклуба започват битка за вратаря на Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

8739 0

Сериозен интерес от страна на водещи европейски отбори е предизвикал титулярният вратар на Барселона Марк-Андре тер Щеген, информира "El Mundo Deportivo". Според изданието, германецът е трансферна цел на Байерн Мюнхен, Пари Сен Жермен и Ювентус.

На никой от изброените клубове няма да му е лесно да привлече 27-годишния вратар, тъй като той има договор с Барселона до лятото на 2022 година, а испанският гранд със сигурност няма желание да се разделя с един от най-добрите си играчи в негово лице. Самият тер Щеген трудно ще бъде убеден да напусне "Камп ноу", тъй като там той е щастлив и няма нищо против да подпише нов договор с клуба.

Германският национал нерядко допуска грешки в мачовете си, но по-често извършва страхотни и решителни спасявания. Освен това, той раздава и асистенции на убийственото нападение на своя тим. Преди да премине в Барселона, той играеше за Борусия (Мьонхенгладбах), за който записа 127 двубои. Тер Щеген има 24 мача за Германия. Вижте в този материал какво постижение записа вратарят през пролетта на 2018 година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички