Усман Дембеле вбеси Барселона с глупава постъпка след контузията


Усман Дембеле вбеси Барселона с глупава постъпка след контузията
Снимка: Getty Images/Guliver

7490 0

Нападателят на Барселона Усман Дембеле отново е вбесил ръководството на клуба с поведението си и му е дал повод да му наложи глоба. Той е напуснал самоволно Испания и е заминал за Сенегал, информира El Chiringuito.

Французинът получи контузия в мача срещу Атлетик (Билбао) на 16 август. На следващата сутрин той е трябвало да бъде на клубната база, за да премине медицински преглед. Младият играч обаче се е явил за него едва в понеделник вечер (19.09).

През уикенда Дембеле се е отправил на пътешествие в Африка. 22-годишната звезда е отишъл в 10,00 часа сутринта на частен терминал на летището в Барселона. Самолетът му обаче се е забавил и се е наложило футболистът да чака 5 часа, през които е спал на дивана в салона. През съботния и неделния ден той не е отговарял на позвъняванията от клуба. Вижте една от последните изцепки на французина в каталунския клуб в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички